Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolataim

A ribi az osztályban

Ismeretlen lány · 9 hónapja
Szóval van egy osztálytársam, nevezzük R-nek, akinek mindig sikerül túlszárnyalnia a róla alkotott képemet. Egy hihetetlenül beképzelt, flegma, okostojás, utálatos csaj. Tökéletesen megtestesíti azt az emberi személyiséget, amit ki nem álhatok. 
Nagyon el van kényeztetve, soha nem dolgozott meg semmiért, mindig mindent a segge alá raknak, ami látszik is rajta. 
Én mélységesen lenézem, az én szememben csak egy idegesítő csótány amit nagyon szívesen eltaposnék. Mindenkinek beszólogat, olyan dolgokba is beleszól amihez az ég világon semmi köze, mint pl. a másik magánélete vagy anyagi helyzete. Na ez az amivel engem is sikerült megtalálnia még régebben. A pénztárcámban való turkálásával. 
Közeledett a szalagavató. Ügye ilyenkor vannak közös költségek is az osztályban (terem bérlés, tánc tanár, kellékek, virágok, tanároknak ajándék és stb..). Ezeket olcsón is meg lehet oldani, de neeeeeem... R-nek az úgy nem jó. Ő mindenből a drágát akarta, mert -"egyszer van csak szalagavatóm"... -_-
Össze számolta tehát az osztály, hogy mennyibe is kerülne minden + még a saját költségeid (ruha, kosztüm, fodrász és stb.) 
Hát nem titkolom, de minden együtt nekem 200.000 ft-ba került volna, vagy többe. Na az a bibi, hogy én nem egy jómódú családból származom. 15 éves korom óta dolgozok diákmunkában, suli melett és nyáron is egyaránt. Én azóta mindent magamnak veszek csak a kaját nem. Szószerint mindent!! Ruha, cipő, suliba írószerek, suliba befizetni valók stb.. 
Egyszerűen ha megszakadok sem tudtam volna összekaparni 200.000Ft-ot a diákmunkámmal. Anyáékat meg nem fogom emiatt hitelbe taszítani. Minek? Most komolyan fizessek ki 200.000 Ft-ot azért, hogy fél óra alatt eltáncikáljam? Hát köszönöm szépen, de nekem erre nincs szükségem. Szóval megmondtam az osztálynak, hogy én nem táncolok. 
Erre a drágalátos R felszólal, hogy : "-de a közös költségeket állod?! ".
Felháborodva mondtam neki, hogy biztos hogy nem! Mégis mi a francét is álnám? Ha nem is vagyok ott, ha nem is veszek részt rajta, akkor mi a büdös bánatért fizetnék be azért, hogy mások eltáncikálják a pénzemet??! 
Na hát ügye R nem bírja befogni a pofáját, nem arról híres. Elkezdett engem kritizálni, hogy bezzeg másra van pénzem.
Ez volt az a pont, ahol a kezemet alig birtam visszatartani, hogy ne tépjek bele a hajába és ne verjem bele a fejét a padba.. Komolyan akkor még az sem érdekelt volna, ha kirúgnak. Nagyon de nagyon szét akartam verni. Nem vagyok egy agresszív ember, nagy a türelmem de van az a pohár ami egyszer betelik. 
Idegesen, de azért megprobálva vissza fogni magam, szikrázó szemekkel elé áltam és elmagyaráztam neki, hogy ne nagyon akarjon pont velem baszakodni. 
Azóta még csak köszönni se köszönök neki. 
Az a vicc az egészben, hogy az osztály háromnegyede gyűlöli ezt a csajt, de mégis mindig ilyeneket csinál. Mintha ezt élvezni. Beteg perverziója van az biztos..... 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ismeretlen lány
Üdvözöllek! Írásaim leginkább olyan történeteket és gondolatokat ismertet meg veled, kedves olvasó, melyeket esetleg te is átéltél-átéreztél már életedben. Nem félek ezeket leírni és megosztani veled. Tarts velem.