Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolataim

Ő.. A nagy Ő...

Ismeretlen lány · 1 éve
Biztos találkoztál már, esetleg most is mellette vagy, azzal a személlyel aki a te szemedben a bizonyos "NAGY Ő"... Na most, felteszem a kérdést, hogy miért gondolod azt, hogy ő a nagy ő? Azért mert jól néz ki? Azért mert okos? Azért mert udvarias? Azért mert jó ember? Azért mert odáig van érted? Sorolhatnám még estig ezeket a kérdéseket... De (!) nincs értelme, hisz mindenki maga tudja, hogy miért is a nagy Ő a kedvese. 

Én is sokszor felteszem magamban a kérdést, föleg mostanában, hogy vajon tényleg ő lenne a nagy Ő? Nem tudom.Nem tudhatom. Azt tudom csak, hogy szeretem, úgy ahogy van és mellette akarok lenni. Viszont eljön minden "tökéletes" kapcsolatban az az idő is amikor kicsit elgondolkozol, hogy vajon tényleg mellette kellene lenned? Most nem arra gondolok, hogy egy kis vita vagy civakodás után hisztiből erre gondol az ember, hanem arról, hogy folytonos kiábrándító esetekből kifolyólag mikor belenézel a tükörbe, még te is meglepődsz, hogy megváltoztál és valami baj van. De mi a baj? Vetődik fel a jogos kérdés. Az a baj, hogy sok ember egy kapcsolat elején megjátsza magát, mást mutat, mint ami ő valójában. Később nyilván lehull ez az álarc, de abba nem gondolnak bele, hogy ezt a párjuk észreveszi és nem biztos, hogy ezt elgudja fogadni. 
Miért történik ez? Hova lett az őszinteség? Oly sok ember színészkedik, elrejtik a valódi arcukat a párjuk elől, amivel az a baj, hogy aki mellette van, az abba az emberbe szeretett bele akit megismert.. Csodálkozunk, hogy sok kapcsolat csak pár hónapig tart?! Hát persze, hiszen az ember többsége nem képes önmagát adni. Megjátszák a tökéletes barátot/barátnőt egy ideig, aztán mikor már belefáradtam akkor megmutatják a valódi önmagukat, amit vagy elfogad a másik fél vagy nem. Fogadjátok meg tőlem egy jó tanácsot, egy baráti tanácsot: Mindig legyetek őszinték, önmagatokat adjátok! Ne próbálj meg az lenni, aki nem te vagy! Inkább ne találkozz vele az első randi után mert nem tud elfogadni, minthogy egy olyan emberbe szeressen bele aki csak egy álarc! Vagy téged szeret, vagy menjen tovább! 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ismeretlen lány
Üdvözöllek! Írásaim leginkább olyan történeteket és gondolatokat ismertet meg veled, kedves olvasó, melyeket esetleg te is átéltél-átéreztél már életedben. Nem félek ezeket leírni és megosztani veled. Tarts velem.